Το Γραφείο μας

Το δικηγορικό γραφείο «Κούτσικας & Συνεργάτες» ιδρύθηκε το έτος 1984.

40 χρόνια μαχόμενης δικηγορίας και δικαστηριακής πρακτικής, μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες σε ζητήματα που άπτονται των περισσοτέρων κλάδων του δικαίου, δίνοντας έμφαση στη Φορολογική και Τελωνειακή Νομοθεσία.

Ο νομοθετικός πλουραλισμός και ο ρυθμός μεταβολής των εν λόγω τομέων καθιστούν αναγκαία τη διαρκή και συνεπή παρακολούθησή τους, ενώ απαιτείται τεχνική εξειδίκευση, για την άρτια εκπροσώπηση του φυσικού ή νομικού προσώπου που προσφεύγει ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης.

Πέραν του βασικού μας άξονα δράσης, η νομική μας ομάδα έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία υποθέσεις οικονομικών εγκλημάτων ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων της επικράτειας.  

Το γραφείο μας ασκεί παράλληλα συμβουλευτική δικηγορία και εξωδικαστική επίλυση διαφορών, ενώ συνεργάζεται με καταξιωμένα λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία, ορκωτούς λογιστές, δικαστικούς πραγματογνώμονες, συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές σε όλη την επικράτεια.

Πυλώνες της λειτουργίας μας είναι η προσωπική επαφή με τους εντολείς μας, η ειλικρινής συνεργασία και ο διακριτικός χειρισμός των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε.